Mariehøns invaderer Møllebakken

Ditte Julie Rosendahl Kaa fra aktivitetsudvalget i Vores Kalundborg, med de første mariehøns på Møllebakken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En sværm af mariehøns har slået sig ned på et par træstammer på Møllebakken. Vores Kalundborg håber at der kommer endnu flere til, og opfordrer forældre til, at børn og barnlige sjæle samler sten og dekorerer som mariehøns.

Ideen er set på Skagen, hvor et par tusinde mariehøns var sat fast på et træ. Det fik aktivitetsudvalget i Vores Kalundborg til at låne ideen, og nu har de første mariehøns slået sig ned på et par træstammer på Møllebakken.

”Vi synes det var sådan en hyggelig god ide, især for børnefamilierne, så fra nu og frem til efter sommerferien opfordrer vi alle som har lyst til, at komme forbi med en eller flere mariehøns som lægges på træstammerne her på Møllebakken,” fortæller Ditte Julie Rosendahl Kaa fra aktivitetsudvalget i Vores Kalundborg, og fortsætter,

”Vi har fået opbakning fra kommunen og vi håber at endnu flere vil benytte Møllebakken, her er virkeligt smukt, så ud til stranden og find nogle sten, hjem og hygge med børnene og kom så forbi Møllebakken med en eller flere mariehøns.

Den første sværm af mariehøns som nu ligger på Møllebakken er malet af børn fra børnehaven Eventyrhuset i Kalundborg.

Vores Kalundborg håber at der, sammen med Kalundborg Kommune, kan laves mange flere aktiviteter på Møllebakken i fremtiden.

Del