AnnonceLuk annonce
Multikulturelt Netværk modtog Mangfoldighedsprisen

01-10-2019

Mustapha Badr, formand for Integrationsrådet i Kalundborg Kommune, overrakte prisen til Else Marie Jespersen fra Multikulturelt Netværk Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Multikulturelt Netværk Kalundborg modtog tirsdag aften Integrationsrådets Mangfoldighedspris 2019 ved Integrationsrådet Mangfoldighedsaften på Skolen på Herredsåsen.

Det var en glad Else Marie Jespersen fra Multikulturelt Netværk Kalundborg, som tirsdag først på aftenen blev kaldt op for at modtage Integrationsrådets Mangfoldighedspris 2019 i forbindelse med Kalundborg Kommunes Mangfoldighedsaften på Skolen på Herredsåsen.

Det var Mustapha Badr, formand for Integrationsrådet i Kalundborg Kommune, som uddelte prisen.

Det er en meget stor ære at få Mangfoldighedsprisen, for vores mål er, at vi engang ikke siger dem og os, eller siger gammeldanskere eller nydanskere, men at vi siger, vi her fra Kalundborg Kommune, og det kan vi kun hvis vi står rigtigt mange sammen,” sagde Else Marie Jespersen i sin takketale til de mange fremmødte.

Multikulturelt Netværk Kalundborg er et samarbejde mellem Dansk Flygtningehjælp og Dansk Røde Kors og Kalundborg Kommune, som er meget aktive med lektiehjælp til både etnisk danske børn samt nydanskere, ligesom de har været til stor hjælp mht. at finde danske familier, der har lyst til at fungere som en slags mentor/støttefamilie til nyankommne flygtningefamilier. Netværket blev dannet i 2016.

Aftenen bød også på foredraget ​”Danskhed med to øjne” med stand-up komikeren og foredragsholderen Ghaith Khashkul, en kombination af stand-up comedy efterfulgt af et dialogbaseret oplæg om hans irakiske herkomst. Ghaith vil med ”Danskhed med to øjne” nedbryde barrierer via humor, og ikke mindst skabe debat om integration.

Mangfoldighedsprisen bliver uddelt hvert andet år, og blev i 2017 givet til købmand, Peter Egebæk fra Meny i Kalundborg. I 2015 gik prisen til Bjørn Kraft, der er primus motor i Kalundborg Basketball Saintz, mens det var Kalundborg Internationale Kvindenetværk, der modtog prisen i 2013.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0