AnnonceLuk annonce
Mange indbrud i weekenden

12-08-2019

Af Jens Nielsen

I lang tid har indbrudstyve tilsyneladende holdt sommerferie, men nu er de åbenbart tilbage. Der er begået mange indbrud rundt om i Kalundborg Kommune i løbet af weekenden.

Tre private ejendomme på Skolevænget i Spangsbro har i weekenden været udsat for indbrud. Det er samme mønster gerningsmanden eller mændene har brugt. Vinduer er brudt op og alle skuffer og skabe er gennemrodet i alle huse.

Indbrudstyvene er sluppet afsted med kontanter, bærbar pc, smykker. Playstation 4, og flere sparegrise.

På Tømmerupvej er en dør blevet brudt op til en ejendom. Her er der stjålet kontanter og en Playstation 4.

En ejendom på Stigsager i Rørby har også haft ubudne gæster, her er et vindue brudt op, formentligt med et koben. Skuffer og skabe er gennemrodet og fra stedet er stjålet guldsmykker fra et smykkeskrin i soveværelset.

Indbrud i Ubby-Jerslev

I Ubby – Jerslev området har der været ubudne gæster på tre adresser, to steder på Søndergade, og et sted på Enggårdsvej.

Igen er det vinduer som er brudt op for at gerningsmanden eller mændene kunne komme ind. Der er stjålet bl.a. guldsmykker, bærbar pc, kontanter i Euro og et guldur.

På Pilelunden i Høng er der knust et vindue til en terrassedør til en ejendom. Der var spor af færden i hele huset, idet det fremstod gennemrodet. Stjålne genstande: 2 stk. laptops, kontanter og smykker.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0