AnnonceLuk annonce
Mange indbrud i weekenden

03-12-2018

Af Jens Nielsen

Indbrudstyvene har haft en travl weekend, isæt Svebølle området er hårdt ramt.

I en villa på Stationsvej i Svebølle er gerningsmanden kommet ind ved at opbryde et vindue i udestuen. Hele huset er gennemrodet, skuffer og skaber er tømt ud på gulvet.

Fra stedet er stjålet et 65 tommer fladskærm tv LG, Bærbar pc Lenovo, Soundboks Bose samt diverse medicin.

En villa på Rosenhaven i Svebølle har også haft ubudne gæster. Her er et vindue brudt op og taget af. Der var spor af færden i alle rum i villaen, idet skabe og skuffer var gennemrodet og indholdet flere steder var smidt på gulvet.

Fra stedet er stjålet kontanter, to Ipad, en Iphone, en HP bærbar computer og et MasterCard.

Også på Stengårdsvej i Viskinge har indbrudstyve været på spil. Et vindue er brudt op og der har været færden i stue, køkken og badeværelse, hvor skuffer og skabe var gennemrodet.

Der er stjålet kontanter, Pandora smykker og smykker i hvidguld.

Kalundborg

To stedet i Kalundborg har indbrudstyve også været på spil, dels på Højen og i Humlehaven.

På Højen er et vindue til et soveværelse brudt op. Fra stedet er stjålet smykker, bl.a. sølvhalskæde med hjerte, ring og kæde med vedhæng i hvidguld.

Alt er gennemrodet i et hus på Humlehaven. En rude i stuen er knust for at komme ind, men tilsyneladende er der ikke stjålet noget, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Høng

På Tovesvej i Høng er et soveværelsesvindue brudt op til et hus. Gerningsmanden har været i alle husets rum, hvor alt er gennemrodet, og indhold fra skuffer og skabe er smidt på gulvet.

Fra stedet er stjålet, en Iphone 6, Samsung Galaxy Gold, Lenovo bærbar computer, Vikinge sølvskåle samt sølvsmykker.

Et vindue til et kontor er brudt op til en ejendom på Højbuen i Høng. Ejendommens beboer har intet overblik om noget er stjålet, oplyser politiet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0