AnnonceLuk annonce
Mange indbrud de første påskedage

15-04-2017

Af Jens Nielsen

Indbrudstyve har haft travlt de første dage af påsken, der har været en lang række af indbrud i Midt- og Vestsjælland Politis område, heraf også i Kalundborg Kommune.

Både private og virksomheder har haft ubudne gæster de to første dage af påsken.

Hos Spilopmagerne på Langagervej i Kalundborg er der brudt ind på pladsen ved at påkøre jernporten. Flere indvendige døre er brudt op, men der er tilsyneladende ikke stjålet noget.

Hos Vejer og Måler boden på Juelsmindevej er hoveddøren brudt op og presset ind, der har været færden på kontoret, men tilsyneladende er der ikke stjålet noget.

Hos Mullerup Skytteforening på Omfartsvej i Gørlev har en gerningsmand brudt ind via et vindue. Alarmen er gået i gang på stedet, og gerningsmanden har forladt stedet igen gennem vinduet. Fra stedet er stjålet en Moccamaster kaffemaskine.

På Bakken i Snertinge har der været indbrud i to huse.

Gerningsmanden er kommet ind i det ene hus ved at bryde soveværelset op. Der har været færden i hele huset, hvor alt er gennemrodet. Fra stedet er stjålet en plastickasse med kontanter, samt to guldringe stjålet fra en kommode i soveværelset.

I naboejendommen har, formodentligt den samme gerningsmand, brudt ind gennem et vindue. Her har gerningsmanden været i soveværelset, stuen og badeværelset. Der er ingen oplysninger om der er stjålet noget på adressen. Gerningsmanden har forladt ejendommen via hoveddøren, som var efterladt ulåst.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0