AnnonceLuk annonce




Mange gæster til mad og kaffe på Café Edderfuglen

06-07-2019

Det er Mathilde Thrysøe, som er uddannet kok, som gæsterne møder på Café Edderfuglen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

’Fra Chilli til Safran’ og Dyrehøj Vingård overtog først i maj forpagtningen af Café Edderfuglen på det yderste Røsnæs, og nu strømmer gæsterne til.

Det er sommer på Røsnæs og det betyder rigtigt mange turister i området, og det mærkes på Café Edderfuglen, som er beliggende sammen med Naturskolen på det yderste Røsnæs, her serveres frokostanretninger, kaffe og lagkage. Åbningstiden er udvidet hen over sommeren, sådan at der er åbent hver dag fra kl. 11–16 helt frem til 1. september.

”Det går rigtigt godt, vi har mange gæster, både til vores frokostkort og til kaffe og lagkage,” fortæller Mathilde Thrysøe, som er den daglige leder af Café Edderfuglen.

Siden starten i maj er der blevet justeret lidt på frokostkortet.

”Vi har tilføjet en sild til kortet og så har vi ændret lidt på vores sandwich, men det er klart vores stjerneskud som der er mest efterspørgsel efter,” siger Mathilde Thrysøe.

Udover sild og stjerneskud serveres der også tre forskellige sandwich, æggekage og en børneret.

Hos Café Edderfuglen er de mulighed for at nyde mad og kaffe både inde og ude, og når vejret er til det, er der et flot skue ud over vandet.

Cafe Edderfuglen har valgt kun at have åbent til frokost og til ud på eftermiddagen, så ønsker gæsterne mad til aften, henvises til Café Dyrehøj på Dyrehøj Vingård, hvor der er åbent torsdag- søndag fra 18-20, samt dagligt fra 10-17.



Klik her for at se billeder



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0