AnnonceLuk annonce
Mange frivillige har søgt efter hund – nu er det godt nyt

03-02-2021

Af Jens Nielsen

Op mod 200 frivillige har i en lille uge søgt efter den 13 år gamle cocker spaniel Izy. Nu er der godt nyt i sagen.

Onsdag kort før middag bredte den glædelig nyhed sig på Facebookgruppen ’Hjælp Izy hjem - 4270 Høng’. Izy er fundet og kørt til dyrelægen.

Den 13 år gamle hund er både blind og døv og dårligt gående. Torsdag aften omkring kl. 21 blev hunden set i området hvor det gamle Sæby Sygehus lå i Sæby, siden har ingen set hunden, før onsdag middag.

Op mod 200 frivillige har tidligt og sent søgt efter hunden, der har været sendt droner i luften, men uden held. Indtil kørt før middag onsdag, en lille uge efter den forsvandt, da blev Izy fundet i folden ved køerne der går ved Tissø, , af to mænd, og derfra blev han kørt til Gørlev Dyrlægeklinik.

”Vi har nu været til dyrlægen og er kommet hjem. Izy har det fint efter omstændighederne. Han har nogle små sår på poterne, men ellers ikke noget. Tusinde tak for alle der har hjulpet med at finde ham, det betyder meget for os alle,” skriver familien i Facebookgruppen.

Historien er meget trist, tragisk og sørgelig. Fredag formiddag i sidste uge blev en ældre kvinde, Izy’s ejer, fundet i en vandpyt på Sæbyhøjvej i Sæby, hvor hun var faldet. Hvor længe hun har ligget er der ingen som ved, men kvinden er senere afgået ved døden.

Den ældre kvinde har muligvis været ude for at se efter sin hund, den 13 år gamle cocker spaniel Izy, som nu er fundet i forholdsvis god behold, til stor glæde for familien.

”Det er helt vildt hvor mange som har deltaget i eftersøgningen, der er blevet delt flyers ud i alle postkasser i lokalområdet og hængt plakater op, jeg er meget rørt over hvor mange som har deltaget i,” fortæller Helena Munkholm, som selv har deltaget i flere dage sammen med sine egne hunde.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0