AnnonceLuk annonce
Mange fik en hilsen fra politiet

22-12-2016

Mange fik en julehilsen i Kordilgade. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Midt- og Vestsjællands Politi rykkede onsdag sidst på eftermiddagen ud til Kordilgade i Kalundborg – for at dele julehilsner ud.

Lige midt i den travleste julehandel, onsdag sidst på eftermiddagen, rykkede en politibil ind i Kordilgade med to betjente, flere af de mange julehandlende har nok tænkt ”hvad er der mon sket”, det er jo nærmest et særsyn at se politiet i gågaden, vil mange nok mene.

Men politiets hensigt var helt og aldeles fredelig, de to betjente, Peter og Jesper, fra Den Forebyggende Indsats i Kalundborg, ville blot ønske glædelig jul til borgerne.

”Vil du ha´ en hilsen fra politiet”, spørger de to betjente, og flere var lidt afventende, deler politiet nu bøder ud lige midt i julehandelen.

Men det var absolut ikke det der var tale om, nærmest det stik modsatte.

”Det er en ren charme offensiv hvor vi siger glædelig jul til borgerne, vi deler foldere ud hvor der informeres om nabohjælp, en folder om tricktyveri og information om fyrværkeri”, fortæller de to betjente Peter og Jesper.

Køb en buket blomster

Selv om Kordilgade i rigtigt mange år har været gågade, så er der mange cyklister som endnu ikke helt har forstået at i en gågade, der skal cyklen trækkes.

Flere cyklister havde åbenbart ikke set politiet og var hoppet af cyklen i tide, men politiet var i julehumør, så alle slap med en advarsel og en formaning om at i en gågade, der trækker man sin cykel.

”Er du ikke klar over at det her er en gågade, du slipper for en bøde denne gang, så køb en stor buket blomster med hjem for de penge du har sparet til bøden”, siger Peter til en cyklist som kom kørende gennem gågaden.

De to betjente fra Den Forebyggende Indsats havde tidligere på dagen været i Høng Centret for at dele information og julehilsner ud til borgerne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0