AnnonceLuk annonce
Mandehørm og bålmad

11-05-2021

Marttin Lawsen deler dagens fotoopgave ud til deltagerne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Gigtforeningens lokalgruppe i Kalundborg har nu arrangeret to aftener for mænd med masser af mandehørm og bålmad, og der er flere arrangementer på vej.

Det kan være svært at trække mænd op ad sofaen og få dem til at deltage i forskellige fællesskaber, men det har Marttin Lawsen fra Kalundborg sat sig for at lave om på.

Derfor har han gennem gigtforeningens lokalgruppe i Kalundborg nu sat gang i en mandegruppe hvor der er fokus på mandehørm, bålmad og fotografering.

”Jeg går selv meget op i at tage billeder, så derfor fik jeg ideen til fotografering sammen med bålmad og mandehørm, og om deltagerne har en telefon og tage billeder med eller et dyrt kamera, er helt lige meget, lige som det heller ikke har noget at sige om man er ramt af gigt eller ej,” fortæller Marttin Lawsen, og fortsætter, ”Det handler også om, at man skal øve sig i at være social og komme ud og møde andre mennesker. Vi har sat en max antal på ni deltagere, og der er dukket tre op, men nu er vi i gang og der kommer flere arrangementer snarest.”

Deltagerne har mødtes to gange ved Naturrummet på Røsnæs, så har de fået en række opgaver som skulle løses med kameraet inden der var mad over bål. Første gang blev der serveret Chilli con Carne og til mandagens arrangement stod menuen på kylling i karry.

”Jeg så arrangementet var slået op på TV-Kalundborg og så sagde jeg til min kone, det skal jeg være med til,” fortæller Hans Frederiksen, og Kelly Sandberg, der også er med til mandehørm og bålmad, tilmeldte sig også med det samme da han så opslaget.

Mandagens fotoopgaver lød bl.a. på et portræt af Marttin Lawsen og temaet vandkant, inden deltagerne blev sluppet løs i naturen på Røsnæs.

Imens sørgede Marttin Lawsen for, at få gang i bål og gryder, så der var varm mad når deltagerne var færdige med at tage billeder


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0