AnnonceLuk annonce
Mandeaften med pølsevogn og fede overraskelser

26-05-2019

Thomas Nielsen, Martin Jacobsen og Mikkel Thisgaard fra Bech Menswear er sikker på af mandeaftenen på onsdag bliver hyggelig. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bech Menswear i Kordilgade inviterer til mandeaften på onsdag, hvor der både bydes på pølser, øl, vand og ginsmagning og selvfølgelig et godt tilbud på alle varer i butikken.

Bech Menswear, Kordilgade i Kalundborg inviterer til herreaften nu på onsdag d. 29. maj kl. 18.30, en aften hvor der bydes på masser af overraskelser og selvfølgelig gode tilbud på herretøj, faktisk bliver der fratrukket 20 % på alle varer lige den aften.

Ligeledes vil der være præmier for mindst 10.000 kr. som kan vindes på billetten.

”Vores mandeaften var en stor succes sidste år, så den gentager vi, hvor der bl.a. bydes på pølser fra en pølsevogn, spis hvad du kan, der er øl, vin og vand og der bliver også ginsmagning, det bliver en aften hvor der bare skal hygges,” fortæller Thomas Nielsen, butikschef hos Bech Menswear.

Der bliver også mulighed for at prøve sine evner med at slå søm i en stor træstub og KGB har venligst udlånt et bordfodbold.

Hvis man ikke vil gå glip af Europa League-finale mellem Chelsea og Arsenal, så er der selvfølgelig mulighed for at følge kampen bagerst i butikken hvor der bliver opsat et stort fjernsyn.

Firmaet Bestman.dk vil også være til stede til mandeaftenen, de har et stort udvalg i herre accessoires, og har en lang række af nyheder med inden for både ure og smykker.

Billetter til mandeaftenen købes hos Bech Menswear for bare 50 kr. pr. stk., men skynd dig, der er et begrænset antal pladser.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0