AnnonceLuk annonce
Mand udsat for grov vold over to dage i julen

28-12-2020

Af Jens Nielsen

To mænd er anholdt i en grov voldssag fra Gørlev, hvor en mand flere gange over to dage blev overfaldet og tævet i sit hjem.

En 35-årig mand fra Gørlev er indlagt, efter han flere gange hen over den 26. og 27. december blev overfaldet og tævet i sit hjem, hvor manden blev slået og sparket gentagne gange. Han blev herunder slået med en kæde, fik et skab over sig og røg ned af en trappe under overfaldet, hvor han fik alvorlige skader, som dog ikke var livstruende. Han blev under overfaldet truet med et skydevåben. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet ønsker endnu ikke at komme med detaljer om overfaldet, men oplyser, at to mænd på 31 og 32 år er anholdt.

En 31-årige mand og en 32-årig mand fra Gørlev vil senere mandag blive fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Holbæk.

”Begge mænd er sigtet for at have begået kvalificeret vold. Det vil sige, at de har tævet ham med genstande. Den 32-årige mand har ikke været i livsfare, men er blevet udsat for alvorlige personskade,” siger Charlotte Tornquist fra politiets presseafdeling til TV2 Øst.

Hvad der præcis er sket mellem de tre mænd, ønsker politiet ikke at sætte ord på, blot at de kender hinanden, og at alle tre i forvejen er kendt af politiet.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0