AnnonceLuk annonce
Mand udsat for groft overfald

24-06-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

En 28-årig mand fra Svebølle blev onsdag aften overfaldet i Kalundborg. Han er er nu indlagt på Holbæk Sygehus, hvortil han ankom i går med ambulance. 

Ambulancen med den 28-årige ankom til Holbæk Sygehus, hvor sygehuspersonalet, efter at have set skadernes omfang, rettede henvendelse til politiet. Politiet kørte til Holbæk Sygehus, hvor de fik en snak med manden, der er blevet overfaldet, og han fortalte, at overfaldet fandt sted i Kalundborg. Politiet får efterfølgende identificeret to mænd fra Kalundborg, en 34-årig og en 39-årig mand.  

”Han er blevet udsat for det, vi kalder grov vold. Han er blevet slået og sparket over hele kroppen, og havde blodet silende ned fra ansigtet,” fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, og fortsætter: ”I løbet af natten får vi de to mænd lokaliseret, og de bliver anholdt. De kom i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk. kl. 13 i dag.”

Men mere kan politiet ikke sige, da de på nuværende tidspunkt ikke ved, om der er flere gerningsmænd, eller om der er personer, der ved noget om sagen, og som de derfor gerne vil tale med.

”Vi kan sige, at gerningsstedet er Kalundborg området, men motiv og forbindelse kan vi ikke sige noget om på nuværende tidspunkt. Vi har ligeledes en mistanke om, at der kan være flere involveret,” slutter Martin Bjerregaard.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0