AnnonceLuk annonce
Mand udsat for bedrageri over telefonen

21-11-2016

Af Jens Nielsen

En mand fra Høng blev fredag udsat for bedrageri da en engelsktalende mand ringede.

Fredag midt på eftermiddagen anmeldte en 45-årig mand fra Høng, at han omkring middag var blevet ringet op af engelsktalende mand, der havde udgivet sig for at være fra firmaet Microsoft. Manden havde fået lokket den 45-årige til at udlevere sine kreditkortoplysninger, således at der efterfølgende var blevet hævet ca. 1.000 dollars fra mandens konto. Den 45-årige var efterfølgende selv blevet klar over vildledningen, da hans bank havde undret sig over hævningen og havde kontaktet ham. Politiet forsøger nu at få klarlagt, om det er muligt at spore både telefonopkaldet og den pengemæssige transaktion.

Politiet skal kraftigt advare mod at giver personlige oplysninger i form af f.eks. kreditkortoplysninger eller NemID-oplysninger til personer, der uopfordret henvender sig telefonisk. Afbryd samtalen eller lav en kontrolopringning, hvis man er i tvivl om rigtigheden af noget.

Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev og få en e-mail hvergang der er nyt på TV-Kalundborg.dk, KLIK HERFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0