AnnonceLuk annonce
Mand trukket ud af bil og overfaldet

18-06-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går sidst på eftermiddagen anmeldte en 18-årig mand fra Kalundborg, at han kort forinden var blevet trukket ud af sin bil på Klosterparkvej i Kalundborg.

Kl. 16.40 anmeldte en ung mand på 18 år en episode med vold på Klosterparkvej til politiet. Kl. ca. 16.20 havde holdt i sin bil på Klosterparkvej, da omkring fem personer pludselig dukkede op, og trak ham ud af bilen. De truede den 18-årig, der også blev både slået og sparket, inden overfaldsmændene flygtede i en sort og en grå bil. 

Da ambulancepersonalet og politiet ankom til området, var der forsamlet op til 25 personer, som skabte så meget utryghed i området, at ambulancepersonalet trak sig tilbage. De fik dog kontakt til anmelderen, som blev kørt på skadestuen til undersøgelse og behandling for overfladiske skrammer som følge af overfaldet. 

Politiet forblev i området frem til omkring kl. 18, hvor roen igen var genoprettet i området. Overfaldet på den 18-årig behandles som en sag om vold, hvor politiet ud fra forskellige afhøringer forsøger at få identificeret overfaldsmændene.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0