AnnonceLuk annonce
Mand truet i havneparken

25-06-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag aften blev en 33-årig mand truet af flere unge mænd, fordi han havde kigget efter et kvindeligt familiemedlem til en af mændene. Vidner fortæller dog, at manden gentagne gange, over en længere periode, er kommet med tilråb til kvinder og piger helt ned til 12-13 års alderen - både i havneparken og i gågaden.

Kl. 18.33 fik politiet en anmeldelse fra en 33-årig mand fra Kalundborg om, at han under ophold i havneparken var blevet opsøgt og truet af flere unge mænd. De havde beskyldt ham for at have kigget efter et kvindeligt familiemedlem til en af de truende mænd. Derfor skulle den 33-årige ikke være i området eller i byen længere, ifølge manden selv. Vidner (navne er bekendt af redaktionen) fortæller dog, at den 33-årig mand ofte glor på kvinder og børn, samt kommer med tilråb til dem, såsom at kommentere deres kroppe. 

Da den 33-årig lidt senere kom hjem til sin bopæl, bemærkede han flere biler i nærheden, hvilket han også fandt utryghedsskabende, ifølge politiet. Da politiet kom til området, var bilerne med mændene dog væk. Politiet behandler anmeldelsen som en sag om trusler, hvor politiet forsøger at få klarlagt identiteten på alle de involverede personer, for at kunne afgøre, om nogen kan sigtes for noget.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0