AnnonceLuk annonce
Mand truede personale på skadeklinik

23-04-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

2. påskedag var en 58-årig mand forbi Skadeklinikken på Nørre Alle i Kalundborg, hvor han imidlertid fik af vide, at han ikke fejlede noget, og derfor ikke ville blive tilset. Manden blev vred, truede personalet og begyndte bl.a. at kaste med møblerne på klinikken.

Kort før middag mandag, 2. påskedag, kontaktede personalet på skadeklinikken i Kalundborg politiet, idet en mand, hvis identitet var kendt af personalet, havde indfundet sig på stedet. Han havde dog fået at vide, at han ikke fejlede noget, og derfor ikke ville blive tilset af personalet.

Det medførte imidlertid en truende adfærd over for personalet, som bemærkede, at han begyndte at vælte stole og skraldespande i forhallen. På et tidspunkt gik han ind på toilettet, og opholdt sig på stedet kortvarigt, inden han forlod skadeklinikken. 

Politiet fik i nærområdet kontakt til en 58-årig mand fra Kirke-Eskilstrup, som blev formanet om sin opførsel.
Kl. 20.20 måtte politiet igen køre til skadeklinikken, idet personalet havde opdaget,at der var forsøgt afbrænding af papirhåndklæder på toilettet. Politiet undersøgte toilettet, hvor der dog ikke var sket nogen egentlig skade ud over forkullede rester af et papirhåndklæde. 

Politiet undersøger nu, hvorvidt den 58-årige kan mistænkes for denne adfærd tidligere på dagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0