AnnonceLuk annonce




Mand pegede på forbipasserende med våben

25-08-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag aften fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at en riffellignende genstand blev stukket ud af et vindue på Hovedgaden i Høng, for derefter at pege på forbipasserende.

Kort før kl. 21 mandag aften fik politiet anmeldelse om, at en mand havde stukket en riffellignende genstand ud af vinduet fra en lejlighed på 1.sal som blev peget i retning af forbipasserende, som havde følt sig truet. Der blev sendt flere patruljer til stedet for at undersøge sagen. 

Patruljerne tog alle forholdsregler i forhold til anmeldelsen om våbenbesiddelse, men fik anholdt en 40-årig mand fra Høng på adressen uden dramatik. På stedet var også en kvinde fra lokalområdet, som kortvarigt blev anholdt, indtil politiet fik klarlagt, at hun ikke havde en rolle i sagen.

 

Politiet ransagede lejligheden, hvor det viste sig at der var tale om et hardballvåben, som lignede en ægte riffel. Derudover fandt politiet en strømpistol, en dolk og en lille klump amfetamin. Den 40-årige blev sigtet efter våbenloven og loven om euforiserende stoffer, og de ulovlige effekter blev beslaglagt. Han blev desuden sigtet for trusler mod de forbipasserende, og taget med til stationen til afhøring. 

Sagen blev efterfølgende vurderet af anklagemyndigheden, som ikke fandt grundlag for at fremstille den 40-årige i grundlovsforhør. Han blev derfor løsladt, men er fortsat sigtet i sagerne.  


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0