AnnonceLuk annonce
Mand skåret med kniv på tværs af ansigtet

12-08-2020

Her i baggården til Kordilgade 75 foregik røveriet og voldshandlingen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En 19-årig kvinde fra Kalundborg er ved Retten i Holbæk blevet varetægtsfængslet i fire uger for hendes rolle i røveri og voldssagen mod en mand sent tirsdag aften i Kordilgade.

En 41-årig mand fra Slagelse blev skåret med en kniv på tværs af sit ansigt i forbindelse med, at han blev udsat for røveri og vold i baggården til Kordilgade 75 i Kalundborg, tirsdag aften omkring kl. 22, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi onsdag eftermiddag. Manden er blevet kørt til sygehuset, men skaderne er ikke livstruende, oplyser politiet.

En 19-årig kvinde fra Kalundborg blev anholdt senere på aftenen, da hun er mistænkt for at have en rolle i sagen. Kvinden blev onsdag formiddag fremstilles i grundlovsforhør for lukkede døre ved Retten i Holbæk, og her har dommeren varetægtsfængslet kvinden i fire uger, sigtet efter straffelovens paragraf 288, stk.1, som omhandler røveri, samt straffelovens paragraf 245, stk.1, som omhandler vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

Politiet var massivt til stede på Øen i Kalundborg sent tirsdag aften og en del af natten til onsdag med mange betjente og to hundepatruljer.

Politiet efterforsker stadig sagen og har en formodning om, at kvinden ikke har været alene om ugerningen.

Video: Mand udsat for røveri og vold i baggårdFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0