AnnonceLuk annonce
Mand sigtet og bil beslaglagt

03-06-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Tirsdag aften, på Radiovej i Kalundborg, blev en 35-årig mand sigtet af politiet og bilen beslaglagt med henblik på konfiskation, da han kørte uden førerret – for 4. gang.

Tirsdag kl. 18.57 standsede politiet en bil på Radiovej i Kalundborg, for at lave en rutinemæssig kontrol af fører og køretøj. Føreren, en 35-årig mand fra Kalundborg, havde ikke noget kørekort, da han ikke havde bestået en kontrollerende køreprøve efter en betinget frakendelse. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Da det var fjerde gang inden for tre år, at han kørte uden kørekort, beslaglagde politiet bilen med henblik på konfiskation. 

Alene i 2019 blev den 35-årig mand sigtet tre gange for kørsel uden førerret. I den ene sag fra 2019 blev han blitzet af en automatisk trafikkontrol, idet han kørte for stærkt, hvilket foruden hastighedssagen også medførte en sag om kørsel uden førerret. 

Den 35-årige accepterede beslaglæggelsen, og retten vil tage stilling til, om bilen kan konfiskeres. Dette afgøres i forbindelse med et retsmøde, når sagen skal afgøres.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0