AnnonceLuk annonce
Mand sigtet for vold mod politi

01-02-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag, kort efter midnat, blev politiet alarmeret pga. mistænkelig adfærd på Østerled i Gørlev. To mænd blev efterfølgende anholdt, den ene efter at have skubbet en politibetjent så hårdt, at denne slog sit hoved mod bilen. 

Natten til lørdag alarmerede en opmærksom borger politiet, fordi nogle personer udviste mistænkelig adfærd ved et køretøj, der holdt parkeret på Østerled i Gørlev. Der kunne muligvis være tale om indbrud i bilen, men under anmeldelsen kørte personer fra stedet i en anden bil. Med disse oplysninger in mente ledte politiet efter flugtbilen, og fik kontakt til den på Langeås i Gørlev med en 24-årig mand fra Gørlev som mistænkt for at have været fører, selv om han havde smidt nøglerne til bilen væk. Han havde ikke noget kørekort og blev i øvrigt skønnet påvirket af alkohol og narkotika under kørslen. Den 24-årige blev derfor sigtet for spiritus-/narkokørsel og anholdt, så politiet anbragte ham i patruljebilen med henblik på transport til et sygehus til udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for alkohol og euforiserende stoffer. 

Den disposition var en 23-årig mand uden fast bopæl så utilfreds med, at han forsøgte at få kontakt til den 24-årige anholdte i politibilen, og herunder skubbede så hårdt til en politibetjent, at politibetjenten slog sit hoved mod patruljebilen. Det endte med, at den 23-årige også blev anholdt, og sigtet for vold mod politiet på grund af sin adfærd. Ved visitation af den 23-årige fandt politiet ham i besiddelse af et knojern, så han også blev sigtet for overtrædelse af våbenloven. Den 24-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve på sygehuset i Slagelse, medens den 23-årige forblev i politiets varetægt til næste formiddag, hvor også han blev løsladt efter afhøring i anledning af sigtelserne mod ham. 

Begge kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når de hver især skal have deres sager afgjort. I øvrigt var der ingen tegn på indbrud eller anden skade på køretøjet på Østerled i Gørlev.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0