AnnonceLuk annonce
Mand påkørte bil da han flygtede fra politiet

24-11-2020

Af Jens Nielsen

En 21-årig mand prøvede at flygte fra politiet mandag aften, og fik i den forbindelse påkørt en parkeret personbil.

Mandag aften bemærkede en hundepatrulje, der kørte ad Nørre Alle mod vest, at en personbil kom fra Nyvangsvej og kørte ud på Nørre Alle mod øst. Føreren af personbilen satte ved synet af politibilen hastigheden gevaldigt op og drejede hastigt ind på en nærliggende parkeringsplads.

Her fandt politiet bilen, der i forbindelse med parkeringen havde påkørt en parkeret bil på parkeringspladsen. Ved siden af bilen befandt sig et par mænd, som ikke var i besiddelse af bilnøglen til personbilen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

En hund fra hundepatruljen fandt dog bilnøglen henkastet et stykke væk, og da politiassistenterne fra hundepatruljen kunne genkende en 21-årig mand fra Kalundborg som værende føreren, blev han sigtet for kørsel uden førerret i bilen i forbindelse med kørslen ad Nørre Alle, idet han ikke havde førerret.

Den 21-årige blev i samme anledning afhørt som part i et færdselsuheld i forbindelse med påkørslen af den parkerede bil, så han kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0