AnnonceLuk annonce
Anholdt for narkokørsel og ulovlig våbenbesiddelse

26-04-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag formiddag lykkedes det politiet, at få standset en personbil på Møllevangen i Gørlev, efter at føreren af bilen kortvarigt havde forsøgt at køre fra politiet ad forskellige veje i Gørlev by. 

I bilen var to mænd, som begge blev anholdt. Den ene anholdte var en 26-årig mand fra Gørlev, som var fører af bilen. Han havde ikke noget kørekort, og blev skønnet påvirket af narkotika under kørslen. Den anden anholdte var en spirituspåvirket, 19-årig mand fra Kalundborg, der havde været passager i bilen. Ved en nærmere undersøgelse fandt politiet ham i besiddelse af en springkniv med en bladlængde på 11 cm. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven, og fik kniven beslaglagt, som bevis i sagen, inden løsladelse efter afhøring til sagen. 

Føreren forblev anholdt lidt længere, da man ved ransagning af bilen fandt ham i besiddelse af et bat, der blev beslaglagt, som bevis i en sag om overtrædelse af våbenloven. Derefter fik den 26-årige, på et sygehus, udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, inden politiet løslod også ham. 

Begge sigtede mænd kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelserne mod dem.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0