AnnonceLuk annonce
Mand i 30’erne skal obduceres efter dødsfald

05-11-2018

Politiet var massivt til stede i Ellede i søndag. Foto: Gitte Korsgaard

Af Jens Nielsen

Politiet var massivt til stede på Elledevej i Kalundborg en stor del af søndagen i forbindelse med et dødsfald. Formentligt er der intet kriminelt i sagen, men det skal en obduktion vise senere på ugen.

Midt- og Vestsjællands Politi var massivt til stede på Elledevej i Kalundborg det meste af søndagen, med både en mobil kommandocentral, efterforskere, indsatsleder, betjente og hundepatruljer.

På adressen var en udenlandsk mand i 30´erne fundet død søndag morgen.

Manden var ikke dukket op til fælles morgenmad med de øvrige beboere, som har adresse på ejendommen, og han blev efterfølgende fundet død i sin lejlighed og politi og ambulance tilkaldt.

”Det er naturligvis ikke normalt at en mand i 30´erne afgår ved døden, men vores konklusionen efter vores første undersøgelser er, at der ikke umiddelbart er tale om en forbrydelse, så lige nu står vi i en venteposition for manden skal obduceres på onsdag, hvor man skal finde ud af om der er en naturlig legemlig forklaring på at han er død, eller der er foregået noget strafbart,” fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt-og Vestsjællands Politi, og fortsætter,

”Der er intet dramatisk i selve fundet af den afdøde, men i og med at det er en så ung mand, så behandler vi det som et mistænkeligt dødsfald, og undersøger stedet nøje, derfor var vi så massivt til stede.”

Læs også: Politi undersøger mistænkeligt dødsfaldKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0