AnnonceLuk annonce
Mand fastklemt i stenknuser

16-06-2020

Af Jens Nielsen

En mand kom mandag eftermiddag til skade i en arbejdsulykke, hvor han fik begge ben i en stor stenknuser i en grusgrav ved Svebølle.

Politi, ambulance og brandvæsen blev mandag eftermiddag kaldt til en arbejdsulykke i en grusgrav ved Svebølle, hvor en mand sad fastklemt i en stenknuser.

Da redningsmandskabet kom frem, havde medarbejdere på stedet selv fået manden fri af stenknuseren, han blev stabiliseret og smertedækket af ambulancepersonalet, hvorefter brandfolkene fik manden båret ned fra den store stenknuser.

Jesper Christensen, indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen, oplyser at stenknuseren er en kæmpe maskine hvor der smides sten på op til halvanden meter i diameter ind i den ene ende, og som kommer ud som granitskærver i den anden.

Manden blev kørt til Holbæk Sygehus med brud/skader på begge ben. Midt- og Vestsjællands Politi har ikke flere oplysninger på nuværende tidspunkt, men oplyser at Arbejdstilsynet ankom til grusgraven mandag omkring kl. 17 og begyndte at undersøge omstændighederne omkring arbejdsulykken.

Hverken brandvæsen eller politi har oplysninger om hvordan arbejdsulykken er sket.

Vestsjællands Brandvæsen sendte mandskab til grusgraven med frigørelsesværktøj fra både stationen i Snertinge og Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0