31-årig mand dræbt i voldsomt færdselsuheld

En mand blev onsdag aften dræbt i et voldsomt færdselsuheld på Høng Landevej ved Høng. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En 31-årig mand blev onsdag aften dræbt i et voldsomt færdselsuheld på Høng Landevej ved Høng.

Politi, ambulancer, brandvæsen og lægehelikopter blev onsdag aften kl. 21.15 kaldt til et alvorligt færdselsuheld på Høng Landevej hvor to biler var kørt frontalt sammen.

En personbil, med en 31-årig mand bag rattet, kørende fra Slagelsesiden, overhalede flere biler, og nåede ikke at trække ind, og stødte derfor frontalt sammen med en firhjulstrækker, kørende fra Gørlevsiden, som havde en hestetrailer med to heste efterspændt.

Sammenstødet var så voldsomt at den 31-årige mand efterfølgende blev erklæret død, mens de to personer som var i firhjulstrækkeren, er kørt til sygehuset med bl.a. knoglebrud.

Vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi oplyser torsdag morgen at den omkomne er en 31-årig mand fra lokalområdet, mod Slagelsesiden.

Der skete ikke noget med de to heste i hestetraileren. En tilkaldt hestetrailer fra lokalområdet fik afhentet de to heste.

Uheldet skete på Høng Landevej, midt mellem Strandvej og Slagelsevej.

En bilinspektør blev tilkaldt til stedet for at undersøge bilerne, derfor var Høng Landevej spærret i begge retninger frem til kl. 01.10 oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Dødsulykken onsdag aften sker kun knapt to kilometer fra det sted på rute 22, hvor en 26-årig mand blev slået ihjel i en soloulykke, for mindre end 14 dage siden.

De pårørende til den dræbte er underrettet.

Video: Rene Lind

Del