AnnonceLuk annonce
Mand anholdt med skarpladt pistol

21-12-2016

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Politiet har i dag anholdt 14 personer i forbindelse med en større politiaktion i bandemiljøet på Sjælland. En mand er anholdt i Høng med en skarpladt pistol.

I den senere tid har politiet gennemført flere koordinerede ransagninger og anholdelser i bandemiljøet i København og på Sjælland pga. den seneste tids mange skyderier. Det oplyser Københavns Politi til TV Øst.

Flere politikredse på Sjælland og i København har sammen med Task Force Øst i dag foretaget 30 ransagninger i bandemiljøet. En mand er blevet anholdt med en skarpladt pistol under en ransagning i Høng, oplyser Torben Granat Svarrer fra Københavns Politi til TV ØST.

Der er tale om en person, som ikke bor i byen. Men han er truffet på adressen med dette skydevåben. Indtil nu er 14 personer blevet anholdt over hele Sjælland i aktionen, oplyser politiet til TV Øst. Der blev også fundet en gaspistol, peberspray, flere knive og slagvåben, diverse tyvekoster og narkotika i form af hash, MDMA, amfetamin og kokain på adressen i Høng, hvor den skarpladte pistol også blev fundet, skriver TV Øst.

Politikredsene har som optakt til aktionen fået rettens kendelse til at kunne ransage på baggrund af blandt andet mistanker om overtrædelse af våbenloven og straffeloven omkring besiddelse af våben, handel med og besiddelse af narkotika, afpresning, vold, økonomisk kriminalitet og anden berigelseskriminalitet.

”Formålet med de mange ransagninger i dag er, at sende et klart signal til bandemiljøet om, at politiet holder øje med dem og den kriminalitet, de begår. De senere måneders skyderier i det offentlige rum er helt uacceptabel, og uanset hvilken type af kriminalitet de står bag, så vil politiet slå hårdt ned, og de vil blive stillet til ansvar for deres handlinger,” siger ledende politiinspektør Poul Kjeldsen, Københavns Politi, til TV Øst.

Lokaliteterne som politiet i dag har ransaget har tilknytning til bandegrupperingerne; Gremium, Black Jackets/Brothas, Mongols, Satudarah og den nyetablerede gruppe, Osmanen Germania.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0