AnnonceLuk annonce
Mand anholdt for brande på Klosterparkvej

01-12-2016

De mange brande på Klosterparkvej er muligvis opklaret, en mand er anholdt. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En mand er anholdt for de mange påsatte brande i Sct. Oliaparken. Anholdelsen er sket natten til torsdag.

Nu kan beboerne i Sct. Olaiparken formentligt ånde lettet op, Midt- og Vestsjællands Politi har nemlig anholdt en 55-årig dansk mand for de mange påsatte brande i området.

Onsdag aften var der tændt bål i en opgang op af kælderdøren, den brand fik en beboer slukket, men lige omkring midnat var der brand igen i den sammen opgang. Politiets undersøgelser fra denne brand, gjorde det muligt at anholde den 55-årig mand fra Kalundborg, der mistænkes for at stå bag brandene.

Politiet fandt forskellige spor, der bestyrkede mistanken. Manden sidder fortsat anholdt, og politiets jurister vil vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør i løbet af torsdagen.

Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi oplyser at manden har tilknytning til Sct. Olaiparken, men om det er en beboer fra området vil han ikke bekræfte på nuværende tidspunkt.

I perioden fra 21-11-16 og til 30-11-16 har der været i alt seks påsatte brande i kældrene under Klosterparkvej 71, 73, 75 og 121. De fleste opdaget mellem 21.30 og 22.45 og en enkelt sket kl. 02.18

Politiet vil fortsat meget gerne tale med yderligere vidner, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0