AnnonceLuk annonce
Malesjov på biblioteket

03-07-2020

To gange om ugen i skolernes sommerferie tegner og maler den lokale billedkunstner Ditte Forchhammer med børnene i gården ved Kalundborg Bibliotek. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag formiddag afholdte Kalundborg Bibliotek sammen med den lokale billedkunstner Ditte Forchhammer tegne-og maleformiddag udenfor Kalundborg Bibliotek.

Der blev lystigt tegnet og malet omkring det lille bord i bibliotekets gård fredag formiddag, hvor billedkunstner Ditte Forchhammer hjalp børnene med at lave fine kunstværker. Dagens tema var: " Jeg bliver glad, når.....". Spontant skulle de helt unge kunstnere sige lige præcis, hvad der gjorde dem glade. Det førte til billeder af bl.a. jordbær, at svømme i høje bølger, en smuk duftende blomst og at bygge en snemand. Børnene lærte også at male med forårsløg.

"En (selvopfunden) teknik, jeg selv benytter i mine egne malerier. Alle, inkl. mig selv, naturligvis, syntes, at det var en sjov og spændende oplevelse," fortæller Ditte Forchhammer.

Ditte Forchhammer afholder tegne- og maleformiddage for børn foran Kalundborg Bibliotek to gange om ugen i sommerferien. Alle er velkomne, men børn under seks år skal være ifølge med en voksen. Se øvrige datoer for tegne- og maleformiddage på Kalundborg Biblioteks hjemmeside. I tilfælde af dårligt vejr aflyses arrangementet. Det vil fremgå af bibliotekets hjemmeside på dagen.

Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding, men pga. corona retningslinjer, vil det kun være muligt at have 5-6 deltagere ad gangen. Man skal huske at komme i tøj, der må komme maling på. Ditte Forchhammer glæder sig meget og lover, at det helt sikkert bliver både skægt og spændende til ”Openair tegne- og maleformiddage.

Kalundborg biblioteker følger Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets til en hver tids gældende COVID-19-retningslinjer for kulturarrangementer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0