AnnonceLuk annonce
Malene Grandjean ny gymnasiedirektør

16-04-2019

Malene Grandjean er udnævnt som gymnasiedirektør på EUC Nordvestsjælland. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Malene Grandjean Kalundborg, er netop blevet udnævnt som ny gymnasiedirektør på EUC Nordvestsjælland

EUC Nordvestsjælland har gennem de sidste år på gymnasieområdet samlet set oplevet vækst, øget interaktion med lokalområdet samt en generel forbedret medarbejdertrivsel. En udvikling som direktør Steffen Lund forventer at EUC Nordvestsjælland med Malene Grandjean som gymnasiedirektør vil fortsættes og videreudvikles.

Malene kommer som gymnasiedirektør til at have ansvaret for det to gymnasieafdelinger i henholdsvis Kalundborg og Holbæk, EUC Nordvestsjællands samlede markedsføringsafdeling samt udgøre en del af direktionen, der desuden består af direktør Steffen Lund og vicedirektør Lars Halberg.

”Malene har en imødekommenhed, begejstring og en anerkendende ledelsesstil, og jeg har oplevet, at hun er god til at skabe stolthed, følgeskab og en fælles organisationskultur. Aspekter der er altafgørende i hendes nye funktion som gymnasiedirektør,” udtaler direktør for EUC Nordvestsjælland Steffen Lund.

"Gymnasiedirektørstillingen er en nyoprettet stilling, der skal være med til at sikre den forsatte udvikling inden for gymnasieområdet på tværs af kommunerne. Desuden skal jeg som en del af direktionen være med til at tegne de overordnede linjer for hele EUC Nordvestsjælland. En af de ting som kendetegner mig som leder er, at jeg gennem et udpræget fokus på trivsel skaber forandringer og vækst - og ikke omvendt. Trivsel kommer altid i første række, da det er afsæt for alt andet. Man kommer ikke sovende til øget trivsel. Det kræver tætte relationer, stor opmærksomhed, styr på driften og en klar kommunikation," siger Malene Grandjean.

Malene har som rektor stået i spidsen for Slotshaven Gymnasium de sidste godt tre år, og hun har gennem strategisk og tillidsbaseret ledelse sammen med medarbejder og eleverne skabt et studiemiljø præget af professionalisme, nysgerrighed og nytænkning. En udvikling, der har bygget på en medinddragende, systematisk og kvalitetsbevidst kulturforandring.

Malene har en mastergrad i offentlig ledelse, syv års erfaring som leder i gymnasiesektoren og har tidligere været gymnasielærer i fagene kemi og psykologi. Før dette var hun folkeskolelærer i ni år, har været kommunal naturfagskoordinator i Kalundborg Kommune samt skrevet en række undervisningsbøger og været foredragsholder for Gyldendal. Malene er 43 år, bosat i Kalundborg med sin mand og to piger på henholdsvis 18 og 20 år, og er medlem af Kommunalbestyrelsen i Kalundborg Kommune for Venstre.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0