AnnonceLuk annonce
Magisk fodboldrejse for piger og drenge

14-06-2021

Af Jens Nielsen

Lørdag kom Kaptajn Magi forbi Rørby/Værslev if med sin assistent kaptajn Smisk til en magisk fodboldrejse for piger og drenge i alderen 4-7 år.

Fodboldlegene bygger på et fodboldfagligt fundament, hvor grundlæggende teknik og motoriktræning indgår. Arrangementet er bygget op omkring piratlege med kaptajn Magi og assistent Smisk og hans pirater som gennem legene skulle finde skatten til sidst -og det lykkedes. Skattekisten indeholdt en masse guldmønter til stor glæde for piraterne. Forældrene var aktive deltagere under hele arrangementet og agerede bl.a. trolde.

”Konceptet lagde op til 20-25 deltagere. Der deltog 24 glade og friske fodboldpirater, så vi er meget tilfredse med opbakningen, vi havde en super hyggelig formiddag alle børn og voksne,” fortæller Sisse og Mikkel Dyrby, trænere for U6 fodbold i Rørby/Værslev if.

Alle børn fik inden start en smart piratbandana og en læderfodbold som var deres personlige kanonkugle undervejs. 

Minimagi fodbold arrangement hos Rørby/Værslev if er afholdt i samarbejde med DGI. 
For dem der er interesseret, så trænes der fodbold for U6 børn (årgang 2015 og yngre) hver mandag kl. 16:30-17:30 på Rørby Stadion.

U7 (årgang 2014) træner mandag kl. 16:30-17:30 sammen med U6 samt alene onsdag kl. 16:30-18:00 ligeledes på Rørby Stadion. Se evt. mere på www.rvif.dk under fodbold.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0