AnnonceLuk annonce
Maden bliver testet

13-07-2017

Seniorer på besøg hos Madservice på Stejlhøj i Kalundborg i dag for at smage maden, der bliver leveret til de ældre borgere i kommunen. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tidligere i dag besøgte 12 seniorer Madservice i Kalundborg, hvor de prøvesmagte maden, som Madservice ugentligt sender af sted til rigtig mange ældre borgere i kommunen.

I dag besøgte 12 seniorer Madservice i Kalundborg i forbindelse med et sommerferiearrangement, hvor det netop handler om at smage på den mad, som de ældre i kommunen får leveret fra det kommunale Madservice.

Madservice leverer hver uge mad til omkring 1.000 ældre borgere i henholdsvis eget hjem og på plejecentre.

De 12 seniorer blev vist rundt af Hanne Munk, der er daglig leder hos Madservice. Hun viste de forskellige afdelinger på, og alle fik mulighed for at se, hvordan maden blev tilberedt, pakket osv. Til slut var der dækket fint bord, så de alle kunne smage de mange retter med efterfølgende kaffe. Dommen blev afsagt; alle var tilfredse og synes, at maden smagte dejligt.

Madservice giver mulighed for, at de ældre selv kan vælge, hvilken slags mad, de gerne vil have. Der kan fx vælges mellem 13 hovedretter hver uge, og har man brug for proteinrig eller fedtfattig kost, er man til ekstra grøntsager, eller lider man af allergi eller har en anden sygdom, der kræver speciel kost, er det også muligt at få fra Madservice, ligesom man kan glutenfri kost.

Sommerferieaktiviteter, herunder besøg hos Madservice, for seniorer er blevet til i et samarbejde mellem frivillige ildsjæle (Dennis Dinesen, Ditte Schwartzbach og Lene Olrik), der for tre år siden så et behov for aktiviteter henover sommeren. De normale foreninger og aktiviteter holder sommerferielukket, og mange ældre savner aktiviteter i netop disse måneder.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0