AnnonceLuk annonce
Mad ud af huset - til hverdag og fest

07-09-2020

Hver torsdag sælges der mange hundrede stykker smørrebrød fra SuperBrugsen i Gørlev. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

SuperBrugsen i Gørlev er mere end et traditionelt supermarked, her er der også mulighed for at bestille mad ud af huset til både hverdag og fest, kun fantasien sætter grænser for hvad der kan leveres, oplyser brugsuddeleren.

For de fleste er SuperBrugsen i Gørlev et traditionelt supermarked hvor man køber sit brød, mælk, kød, frugt og andre dagligvarer, men SuperBrugsen i Gørlev har også deres egen slagter- og delikatesseafdeling, og her kan der trylles stort set alle former for mad frem, både til hverdag og fest.

”Vi har en række færdige forslag, men ellers tilretter vi til den enkelte kunde, det er kun fantasien der sætter grænsen, vi leverer mad til runde fødselsdage, barnedåb, firmaarrangementer og til bryllup, ja selv bryllupskagen kan vi levere, der har vi et samarbejde med Kvickly i Kalundborg,” fortæller uddeler i SuperBrugsen Gørlev, Claus Larsen.

På grund af cotonapandemien har der ikke været så mange ordre på mad ud af huset, men i følge Claus Larsen begynder bestillingerne lige så stille at komme ind igen, men ellers har der været rigtigt travlt i SuperBrugsen Gørlev, ikke mindst på grund af de mange sommerhusgæster.

”Vi har haft rigtigt travlt, og så vil jeg gerne rose kunderne for at holde afstand og tage hensyn til hinanden, og de regler gælder stadig,” siger Claus Larsen

I Slagter- og delikatesseafdelingen kan kunderne få en folder med forslag til forskellige løsninger for mad ud af huset, der tilbydes både brunch, sandwich og smørrebrød, tapasplatte, en partybuffet, platter, en kold buffet, og slagterens festmenu, hvor kunden vælger mellem tre slags kød, tre slags kartofler og to dressinger, og på den måde selv sammensætter sin festmenu.

SuperBrugsen i Gørlev har også et stort udvalg i vine som kan tilkøbes til de mange madforslag, og hvor uåbnede flasker kan returneres.

Hver torsdag sælger SuperBrugsen i Gørlev i øvrigt lækkert smørrebrød, som kan nydes både til frokost og til aften, det er en stor succes, hvor der hver torsdag smørres mange hundrede stykker.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0