AnnonceLuk annonce
Lyserød lørdag hos Hans Frederiksen

04-10-2016

Mathias Lykke, forretningschef hos Hans Frederiksen giver kr. 2.000,- til Kræftens Bekæmpelse på alle biler solgt med finansiering, uanset bilmærke i uge 40.

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Hans Frederiksen, lokal bilforretning i Elmegade, Kalundborg, støtter den landsdækkende kampagne, ’Lyserød lørdag’, som er en del af Støt Brysterne under Kræftens Bekæmpelse.

”Hans Frederiksen & Ford støtter brysterne fordi vi gerne vil gøre vores til at reducere antallet af familier, der årligt rammes af brystkræft. Viden redder liv og sikkerhed er et nøgleord hos både Hans Frederiksen & Ford – både når vi taler bil og privatliv. Derfor samarbejder vi med Kræftens Bekæmpelse for en sikker fremtid for alle familier”, fortæller Mathias Lykke, forretningschef hos Hans Frederiksen.

Hos Hans Frederiksen har man sat et ambitiøst mål om at støtte denne gode sag, og derfor gives der i hele uge 40 kr. 2.000,- til Kræftens Bekæmpelse på alle biler der sælges med finansiering, uanset bilmærke.

”I netop uge 40 & 41 fejrer vi samtidig en rund fødselsdag, da den frække unge Ford Fiesta fylder 40 år. Bilen er løbende blevet fornyet, og umiddelbart er der ikke meget der går igen fra den første model der kom til verden i 1976. Allerede dengang havde Ford en vision om en driftssikker velkørende minibil, til en fordelagtig pris, og denne vision går igen her 40 år efter”, siger Mathias Lykke.

I dag tilbydes Ford Fiesta med den prisvindende turbomotor 1,0 ECOboost som de sidste fem år er blevet kåret til verdens bedste motor. Denne motor kombinerer overlegen ydeevne med fantastisk driftsøkonomi, og tilbydes med 100, 125 og 140HK.

Hos Hans Frederiksen fejres fødselsdagen med et lagersalg på både lettere brugte demobiler, og udvalgte nye, hvor man i begge uger får en valgfri ekstraudstyrs pakke med til en værdi af kr. 11.000,-. Samtidig tilbyder Ford Credit at nye eller demo Ford Fiesta kan finansieres med en rente på 0,4% variabel og 1,4% fast.

Lyserød lørdag, d. 8. oktober er salgsafdelingen på plads i forretningen Elmegade 31 imellem 10:00 – 15:00, hvor der byder på lidt sødt til ganen fra Meny i Kalundborg, og balloner til børnene.

I 2015 indsamlede Lyserød Lørdag 4.400.000 kr. på landsplan. Pengene er øremærket til forskning, forebyggelse og patientstøtte inden for brystkræft.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0