AnnonceLuk annonce
Lysceremoni lørdag aften

26-05-2019

Smuk lysceremoni lørdag aften i Munkesøen ved Stafet For Livet. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Lørdag aften blev der afholdt en smuk lysceremoni i Munkesøen i Kalundborg i forbindelse med Stafet For Livet, hvor mere end 500 deltagere gik og løb i 24 timer for at samle ind til Kræftens bekæmpelse.

Lørdag kl. 11 om formiddagen blev Stafet For Livet ”skudt” i gang, og mere end 500 havde tilmeldt sig i alt 16 hold, der løb og gik til ære for alle dem, der enten er døde af cancer, dem, der lige nu kæmper kampen mod den frygtelige sygdom, og dem, der har kæmpet og vundet kampen mod sygdommen. I den forbindelse afholdte Stafet For Livet også en smuk lysceremoni, hvor rispapirslamper, med små hilsner på, blev tændt, og tilsammen alle dannede et stort hjerte. Der blev holdt tale af sognepræst ved Tømmerup Kirke, Mie Møller Jeppesen, sunget sange og alt løb og gang blev indstillet for en stund for at ære alle dem, der har mistet livet til cancer.

Mie Møller Jeppesen sagde blandt andet, at alle de mennesker, der går og løber til Stafet For Livet, ikke løber fra døden, men derimod løber for livet. Ligesom hun citerede den afdøde digter, Morten Nielsen i sin tale, og ikke mindst fortalte om eventyret 'Frøen og Prinsessen'.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0