AnnonceLuk annonce
Lys på Kalundborg  

24-09-2018

På fredag kommer der lys på radiomasterne på Gisseløre. Foto: Jens Nilelsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På fredag bliver der sat lys på Kalundborg i bogstavelig forstand. Radiomasterne på Gisseløre skal nemlig have lys på, og det sker fra havneparken kl. 20.30.

Nu skal lyset tændes på radiomasterne på Gisseløre. Det sker fra havneparken på fredag den 28. september kl. 20.30. Foreningen ”Lys på Kalundborg” offentliggjorde for et par uger siden, at de sidste tilladelser, der muliggør belysning af de to radiomaster på Gisseløre-tangen i Kalundborg, var i hus. 

Fondsejer Bent Jørgensen tænder lyset på radiomasterne kl. 21 på fredag. Det foregår således, at der er sat kraftige projektører op ved foden af hvert af de tre ben på hver mast, som oplyser hele masten nedefra. Belysningen vil være fjernstyret, og give mulighed for, at man kan lave mange forskellige scenarier med farver og lysstyrker. 

Program: 

  • Kl. 20.30 - 20.45 Der udleveres 100 fakler, som Kalundborg Svømmeklub hjælper med.
  • Kl. 20.45 Bogmester Martin Damm holder tale fra havneparkens scene.
  • Kl. 20.50 Per Junge, formand for "Lys på Kalundborg", holder tale.
  • Kl. 21.00 Fondsejer Bent Jørgensen tænder lyset på radiomasterne. Firmaet Multidroner livestreamer, og man kan dermed se det hele på storskærmen i havneparken.
  • Kl. 21.05 Optog med fakler fra havneparken, op ad Skibbrogade videre ad Kordilgade til Solskinspladsen. Her udleverer Kalundborg Svømmeklub en slikpose, når man afleverer sin fakkel.
  • Kl. 21.00 - 22.00 Flere af byens butikker har ekstra gode tilbud.
  • Kl. 21.00 - 22.00 Fru Madsens Venner underholder på Solskinspladsen.

Første del af det ambitiøse projekt er kommet i stand med støtte fra Bent O. Jørgensens Fond.

Har man lyst til at støtte projektet, er der noget, der hedder Borgerstøtte. Her kan man sende sit bidrag via MobilePay 40196 Lys på Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0