AnnonceLuk annonce
Lyntest-center åbner først den 1. februar

25-01-2021

Lyntest-center ved Meny i Kalundborg åbner først den 1. februar. Muligvis lidt tidligere. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

TV-Kalundborg fik tidligere i dag oplyst, at der kommer nyt lyntest-center ved Meny i Kalundborg fra tirsdag morgen, men Medicals Nordic har imidlertid været lige hurtigt nok ude med de oplysninger, da aftalen mellem SOS International og Danske Regioner først løber fra den 1. februar.

Medicals Nordic afvetner den endelige registrering hos myndighederne, og kan derfor ikke påbegynde at lave lyntest i morgen, tirsdag, ved Meny Kalundborg, som skrevet tidligere i dag. Falck har pt. rettighederne til at lynteste i Kalundborg Kommune frem til den 1. februar.

"Vi afventer den endelige registrering hos myndighederne, den er desværre lidt forsinket. Det forventes, at vi starter op senest mandag den 1. februar. Vi holder jer opdateret, og åbner op for tests i det øjeblik, at alt er helt på plads," lyder det fra Medicals Nordic.

Mandag den 1. februar kan man dog med sikkerhed blive lyntestet hos Medicals Nordic ved Meny helt gratis, og få svaret 15 min. senere. Lyntest-centret ved Meny i Kalundborg åbner muligvis tidligere. Det er SOS International, der tilbyder gratis hurtigtest i samarbejde med Danske Regioner og Charlottenlund Lægehus Medicals Nordic. Man behøver ikke booke tid, men blot møde op. Man skal dog huske sit gule sundhedskort. Der vil være åbent fra kl. 8 - 18 alle ugens dage.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0