AnnonceLuk annonce
Lykkeland nu! – længslen efter det perfekte liv

20-09-2018

Raklev Kirke har fælles sogneaftener med Vor Frue Kirke under overskriften Kirkens Åbne Vindue. Disse aftener åbner kirkerne vinduet til samtale om emner mellem kristendom, etik og kultur. 

Torsdag den 27. september kl. 19.00 i Raklev Sognehus, hvor titlen er, Lykkeland nu! – længslen efter det perfekte liv og andre lykkedrømme i det 21. Århundrede, Ved Liselotte Wiemer, cand. phil., litteraturanmelder og natkirkekoordinator.

”Det perfekte liv er blevet et folkekrav. Vi vil have det hele, og vi vil have det nu! Sundhed og velstand. Udfordringer og tryghed. Alt imens andres sygdom og modgang er noget, vi i stigende grad læser om.

Men bliver vi så lykkeligere? Eller bliver vi bare mere stressede, mere ensomme og derfor mere – ulykkelige? Fordi et godt liv i bund og grund handler om noget helt andet end det perfekte?

Med udgangspunkt i nyere litterære og filosofiske tekster vil jeg undersøge vor tids drømme om lykke og sætte dem op mod andre forestillinger om det gode liv. 

For hvem ved – måske ligger meningen et helt andet sted?”

Kirkebilen kan benyttes.

NB! Dette foredrag var annonceret i foråret, men Liselotte Wiemer måtte melde afbud pga. sygdom.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0