AnnonceLuk annonce
Lukket café var en fejl

16-02-2017

Op mod 500 gæster i Kalundborghallen, blev i weekenden mødt af nedrullede skodder i cafeen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Op mod 500 børn og voksne mødte en lukket cafe i Kalundborghallen i forbindelse med et stort fodboldstævne, fejlen for den manglende mulighed for at købe mad og drikke, skal findes på hallens kontor.

Gæsterne til et stort fodboldstævne i Kalundborghallen blev i weekenden mødt af nedrullede skodder til cafeen, som er placeret mellem svømmehallen og sportshallerne, og havde derfor ikke mulighed for at købe hverken mad eller drikke til arrangementet, som varede en hel dag.

Det fik Niels-Erik Sørensen, Venstre medlem af Kalundborg Kommunalbestyrelse, og gæst til fodbold stævnet, til at sende et læserbrev om den manglende åbning.

Læserbrevet er set mange tusinde gange og har givet rigtigt mange kommentarer på Facebooksiden hos TV-Kalundborg.

Nu viser det sig at det ikke skyldes manglende vilje fra forpagterens side, men at det skyldes en menneskelig fejl på Kalundborghallernes kontor.

”Der skal selvfølgelig være åbent i cafeen når der er store stævner i hallen, men her er sket en fejl fra hallens kontor, som ikke har fået givet besked til forpagteren om arrangementet, det skal vi selvfølgelig beklage”, siger Jane Hald, kulturchef og øverste ansvarlig for kommunens haller.

Flere af kommentarerne på Facebook mener at cafeen i det hele tager er alt for lidt åben, til det siger Jane Hald,

”Vores intension er at der skal være mere åbent i cafeen, men det kan være svært at få en forretning ud af det, derfor arbejder vi lige nu, i samarbejde med forpagteren, på en løsning så åbningstiden kan udvides”.

Indtil videre vil der være åbent i cafeen når der er store arrangementer i Kalundborghallerne, og hallens kontor har lovet at stramme op, så forpagteren af cafeen informeres om hvornår der er mange gæster i hallen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0