AnnonceLuk annonce
Lucia mellem flæskesteg og appelsiner

10-12-2016

Der var trængsel hos Meny lørdag formiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

75 gymnaster fra RGI spredte lys og varme i Meny lørdag formiddag, da de gik luciaoptog gennem hele butikken.

Sangen ’Sikken voldsom trængsel og alarm’ havde måske været mere passende at synge, for der var mere end trængsel i Meny på Nørre Alle, lørdag formiddag, da 75 gymnaster i alderen tre til 16 år gik luciaoptog gennem hele forretningen.

Almindelig vis er der travlt og mange kunder hos Meny lørdag formiddag, men når så 75 gymnaster med forældre og bedsteforældre kommer til, ja så bliver der trængsel, men også hyggeligt.

Lyset blev slukket i forretningen da de 75 RGI gymnaster startede deres luciaoptog for på den måde at få den helt rigtige julestemning.

Det er ikke første gang at RGI optræder i Meny og bestemt heller ikke sidste gang.

”Vi vil rigtigt gerne vise os lidt mere frem end til den årlige gymnastikopvisning, derfor har vi lavet en aftale med Peter Egebæk, (indehaver af Meny), om forskellige events i forretningen, luciaoptoget er bare en af flere events”, fortalte Rie Schwartz Alvheygg fra gymnastikudvalget i RGI.

Da luciaoptoget var færdigt og luset igen blev tændt var der kage og saftevand til de mange gymnaster.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0