AnnonceLuk annonce
Loxam reddede kat ned fra tagrende i 3. sals højde

09-01-2020

Arne fra Loxam i Kalundborg fik reddet katten ned til den ældre dame som ejer katten. Foto: Pia Christensen

Af Jens Nielsen

En kat var tirsdag aften kravlet ud gennem et tagvindue på 3. sal i en lejlighed i Sct. Olaigade, og sad i tagrenden. Loxam i Kalundborg fik reddet katten ned da alle andre sagde nej til at redde katten.

Pia Christensen som bor i Sct. Olaigade i Kalundborg opdagede onsdag at der sad en kat i tagrenden på nabobygningen, og hun kontaktede derfor Dyrenes Beskyttelse, som bad hende ringe til Falck, som så bad hende ringe til Dyrenes Beskyttelse, herefter tog hun kontakt til Vestsjællands Brandvæsen som oplyste at de kun rykkede ud efter henvendelse fra Dyrenes Beskyttelse, en smule i rundkreds, og op ad bakke for den stakkels kat, som stadig sad i tagrenden torsdag morgen, og en måge var rykket tæt på fra hver sin side, derfor tog Pia Christensen kontakt til udlejningsfirmaet Loxam på Stejlhøj, som med det samme rykkede ud med en lift.

”Der gik ikke en halv time fra jeg havde ringet til der stod en mand med en lift, det er helt fantastisk,” fortæller Pia Christensen, efter at katten nu er reddet ned fra tagrenden.

Arne fra Loxam fik den ældre dame, som ejer katten, med op i liften og på ingen tid var katten tilbage i trygge omgivelser.

”Da vi blev ringet op var vi ikke i tvivl om at vi ville hjælpe, så vi sendte Arne afsted med en lift og nu har vi reddet dagen for den ældre dame,” siger Martin Kjeldsen, afdelingsleder hos Loxam Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0