AnnonceLuk annonce
Loxam Day med pølser og quiz

11-09-2018

Afdelingsleder Martin Kjeldsen inviterer til Loxam Day på fredag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Udlejningsfirmaet Loxam på Stejlhøj, byder alle interesserede til ’Loxam Day’ på fredag, hvor alle interesserede er velkomne.

På fredag d. 14. september fra kl. 11 til 15, inviterer Loxam i Kalundborg til Åbent Hus, på Stejlhøj 24 i Kalundborg.

Her er alle interesserede velkomme til at komme forbi og få en snak med firmaets medarbejdere, som byder på noget at drikke samt lækkerier fra grillen.

”Vi kalder det Loxam Day, fordi det er et internationalt firma, og det handler egentlig mest om, at vi får tid til at snakke lidt med vores kunder i en ellers ret travl hverdag,” siger Martin Kjeldsen, der er afdelingsleder i Kalundborg afdelingen.

Sikkerhedsquiz

Alle der møder op til Loxam Day har mulighed for at deltage i en quiz, hvor præmien i konkurrencen er en ipad.

”I år er det en quiz med en række sikkerhedsspørgsmål som der skal svares på,” fortæller Martin Kjeldsen, som sammen med de øvrige medarbejdere er klar til at vise afdelingens udlejningsmateriel frem på fredag.

Loxam i Kalundborg er blot en af 29 afdelinger, den franske virksomhed har i Danmark. De udlejer diverse maskiner ud til både større og mindre virksomheder samt private, alt lige fra en boremaskine og til store gravemaskiner på 25 tons.

Loxam er Europas største udlejer af maskiner, jord- og anlægsmateriel, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne. Loxam har 29 afdelinger i Danmark med ca. 300 medarbejdere, heraf en afdelijng i Kalundborg, og en materielportefølje på mere end 17.000 enheder. Loxam er til stede i 22 lande.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0