AnnonceLuk annonce
Lord Siva fyrede op under skoledagen

22-11-2020

Torsdag middag foregik skoledagen noget anderledes på bl.a. Allikelund Gymnasium.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Præcis kl. 12 torsdag den 19. november hørtes der pludselig musik fra alle klasselokaler på EUC Nordvestsjællands adresser i både Holbæk, Kalundborg og Fårevejle. Musikken var den samme over det hele: De store hits fra den velkendte rapper Lord Siva. 

Skolerne havde nemlig – sammen med FGU Nordvestsjælland, HF og VUC Nordvestsjælland, Odsherreds Gymnasium, Stenhus Gymnasium – sørget for en fælles virtuel koncert med det store danske musiknavn. Et initiativ, der skulle give eleverne en fed og mindeværdig oplevelse sammen i disse corona-tider, hvor det sociale liv på skolerne er sat meget i bero, og hvor eleverne har tacklet situationen på den mest ansvarsfulde måde.

Og en fed oplevelse – det fik eleverne i høj grad. Nogle fulgte med klassevis, andre fulgte med hjemme, men de var alle sammen om at se livekoncerten, som varede ca. 45 minutter, og hvor Lord Siva undervejs talte direkte til eleverne. Som var det en fysisk koncert, hvor han talte til et publikum. 

Der blev endda sunget med på de mest kendte numre rundt omkring i klasserne, hvor alt fra business- og HTX-elever til tømrer- og mekaniker-elever fulgte med. Stemningen og humøret var altså i top på den noget anderledes skoledag, som gav eleverne en oplevelse, de sent vil glemme.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0