AnnonceLuk annonce
Genbrug er guld

16-11-2019

Der bliver kigget på diverse ting og sager på Postgaarden lørdag til second hand marked. Foto:Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Efter den første succes med et børne second hand marked for blot et par uger siden, holder Trine Nystrup igen loppemarked på Postgaarden i Kalundborg – denne gang med både brugskunst og tøj.

På Postgaarden kan man i dag købe rigtig mange forskellige ting lige fra julepynt, og julekæder til bøger, tøj og sko til brugskunst, møbler,  spil og legetøj.

En hel del mennesker, unge og ældre, mænd og kvinder, var da også ude for at gøre en gode handel på Postgaarden lørdag formiddag, da TV-Kalundborg var forbi. Stort set alle stande var booket, og folk florerede rundt mellem de fine stande. 

”Interessen for loppemarkedet har været stor, og jeg synes da også, at det er fint besøgt indtil videre,” fortæller Trine Nystrup, der har haft en travl uge med adskillige arrangementer på Postgaarden, senest blandt andet Søs Fenger, der gav en forrygende koncert til en meget stemningsfyldt sal torsdag aften.

Næste arrangement på Postgaarden i Kalundborg er ’Classic Rock Festival’, der er et initiativ, der ses mange steder i Danmark, og altså nu også i Kalundborg. Det går helt enkelt ud på, at man tager nogle af landets bedste jam/tribute bands inden for Classic Rock genren, og beder dem spille en time hver på samme aften. Dermed har man opskriften på en legendarisk rock oplevelse.

Man kan stadig nå at købe billet til arrangementet på www.Postgaardenkalundborg.dk, og loppemarked på Postgaarden holder i øvrigt åbent lidt endnu - indtil kl. 15.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0