AnnonceLuk annonce
Det skal helst være 200% i orden

24-10-2016

Lone Sørensen i køkkenet i Svallerup Forsamlingshus. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I godt otte år har Lone Sørensen haft sin forretning ’Lone’s Kokkerier’ i Svallerup Forsamlingshus, der er rigtigt travlt, og inden længe står jul og nytår for døren.

Mange forsamlingshuse har det rigtigt svært, men sådan er det ikke i Svallerup Forsamlingshus, her har Lone Sørensen haft sin forretning, Lone’s Kokkerier, i godt otte år, hvor hun står for såvel køkken som lokalerne i forsamlingshuset.

De fleste kender nok de store skilte på forsamlingshuset som ligger helt ud til landevejen på rute 22 i Svallerup, her spilles banko hver eneste mandag og så er der stort set ikke en weekend på året hvor der ikke er fest, alt lige fra barnedåb, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup og til runde fødselsdage.

Forsamlingshuset har to forskellige lokaler, et til næsten 200 personer og et til 40 personer.

”Der er arrangementer hver weekend hele året, og så har vi rigtigt mange bestillinger ud af huset”, fortæller Lone Sørensen, og fortsætter, ”vi har bl.a. rigtigt mange sommerhusgæster som kommer her og bestiller mad”.

Med det antal af ordre som behandles i køkkenet i forsamlingshuset, er der ingen tvivl om at Lone og hendes mad er populær, og Lone sætter da også standarden højt.

”Her er alt hjemmelavet, jeg bager alt selv, laver selv is og så går jeg i det hele taget op i at alt er friskt lavet, ja det skal helst være 200% i orden”, siger den travle kok.

Det er netop den helt travle periode der står for døren, først med flere hundrede portioner ud af huset til Mortens Aften og til nytår plejer der at være bestilt op mod 400 portioner af nytårsmenuen, til kunderne som kommer fra både Kalundborg, Kr. Helsinge, Gørlev, Ruds Vedby og Dianalund.

I mellem Mortens Aften og nytår er der masser af bestillinger på julefrokoster, og Lone Sørensen holder da også selv et enkelt julefrokostarrangement i forsamlingshuset, fredag d. 25. november hvor der er traditionel god julefrokost med musik og dans, men ellers er det bestillinger ud af huset som fylder rigtigt meget i hele julemåneden.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0