AnnonceLuk annonce
Liv i det gamle apotek

05-12-2017

Lone Klitten sætter liv i det gamle apotek over to dage. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

For en stund vil der være liv i det gamle apotek i Lindegade 2-4 i Kalundborg, da Lone Klitten, der ejer THODEL – Kropsterapi (Tag Hånd Om Dit Eget Liv) har arrangeret to arrangementer i december i lokalerne, hvor det gamle apotek lå for længe siden, og Fionas Verden indtil for nylig.

Lone Klitten afholder torsdag den 14. december og fredag den 15. december ’Stop Op’ og ’Gudindeaften’. ’Stop Op’ er for hele familien - både børn, forældre og bedsteforældre.

”Der er fokus på nærvær, på at få kroppen i ro, og sindet til at holde frikvarter. Igennem blid musik, nærværd og varme, får vi pulsen ned. Herefter vil der være en julefortælling. Vi håber at ansigtsmusklerne bliver rørt, og at I sammen vil nyde denne stille stund. Vi slutter med en rigtig julesang, alle kan synge med på. Du skal medbringe en pude eller andet til at side på og nogle tæpper,” siger Lone Klitten.

Vil afhjælpe en stresset hverdag

Lone Klitten er 54 år, hun har boet i Kalundborg i 20 år, og var indtil for nylig lærer på Raklev Skole. Nu ejer hun firmaet THODEL – Kropsterapi, er uddannet kropsterapeut, coach og stressvejleder. Hun har også trænet gymnastik i 40 år, og ejer Mistelgaarden, som hun dog lukker ned den 1. januar.

”Jeg vil gerne bruge min kropsterapi, og har planlagt, at jeg skal have små hold på hjemmeadressen, hvor jeg driver min virksomhed fra. Men det er dejligt, at jeg kan bruge de fine lokaler i det gamle apotek til de to arrangementer, som jeg afholder i december,” siger Lone Klitten, der også glæder sig over, at hun fremadrettet skal have hold på hjemmeadressen.

Det skal være små hold på ca. fem personer, så det er trygt og rart for alle. Det kommer til at handle om meditation, yoga, Totum kropsterapi og mediabaner – altså en blanding af det. Jeg har også dyrket gymnastik i 40 år, og jeg arbejder meget på både det fysiske og det psykiske, man rykker sig på begge områder. Det handler om at arbejde med sig selv, og om at styrke nervesystemet. Der er meget stress i vores hverdag, ligesom der er angst og depression, og det vil jeg gerne forsøge at afhjælpe,” siger Lone Klitten.

Lone Klitten vil køre forskellige hold, hvor man kan tilmelde sig for en måned ad gangen.

”Planen er, at holdene skal fortsætte, men det er vigtigt at få etableret små trygge miljøer, hvor man træner, og ved at lade det løbe fx en måned, giver man folk mulighed for at finde ud af, om det er noget for dem. Det kommer til at foregå hjemme hos mig, og vil hovedsagligt være hold om morgenen eller sen eftermiddag,” fortæller Lone Klitten.

Men udover ’Stop Op’, holder Lone Klitten også til ’Gudindeaften’, som handler om, at få kvinder til at tage hånd om sig selv, og dernæst deres kære.

”Igennem stille meditation, til vidunderlig skøn musik og blid guidning af åndedrættet, samt massage af hænder og fødder, arbejder vi med at sige til, samt smage på ordet taknemmelighed. Aftenen afsluttes med en dejlig afspændende ansigtsmaske af grøn te, samt en lille julegave til dig, der er både til det fysiske og psykiske. Du skal medbringe underlag, pude og tæppe(r),” siger Lone Klitten.

Derudover er der også julelotteri med præmier til en samlet værdi på 2.600 kr.  Der er max plads til 55. Tilmelding på sms. 40322504 skriv ’Gudindeaften’. senest den 10. december. Deltagelse betales ved indgangen, og alle er velkomne, så længe der er plads.

  • Torsdag den 14. december kl. 19 – 20.30
  • Fredag d. 15. december kl. 16.30-17.30

Begge dele i Lindegade 2-4 i Kalundborg (det gamle apotek/Fionas Verden). Hvis man har lyst til at læse mere, kan man gå ind på Thodel hjemmesiden, KLIK HERKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0