AnnonceLuk annonce




Lokalt team overtager Restaurant Næs og Strandhotel Røsnæs

20-02-2020

Et team af lokale folk har overtaget forpagtning og drift af Restaurant Næs på Strandhotel Røsnæs. Med hoteldirektør Hanne Dyremose i spidsen samler det nye team alle aktiviteter på Strandhotellet i én fælles drift til glæde for de mange gæster, der årligt gæster Røsnæs’ svar på ’Badehotellet’.

Med i teamet er restaurantchef Christian Børnig, der vil stå for den daglige ledelse af restauranten og for hotellets fester og events i tæt samarbejde med Hanne Dyremose. Christian har en baggrund i branchen, bl.a. fra Kragerup Gods.

I ejerkredsen bag restaurantselskabet indgår også Dyrehøj Vingaard v. Tom H. Christensen, så det i forvejen tætte turismesamarbejde mellem 2 af de største attraktioner på Røsnæs kan udbygges.

Sidste mand i ejerkredsen er vinbonde og erhvervsmand Carl F. Stub Trock, der vil fungere som bestyrelsesformand.

Det nye team har netop overtaget driften af Restaurant Næs fra de hidtidige forpagtere ’Madkastellet’ v. Jens Junert og Rasmus Pors, der efter ca. 3 år har valgt at koncentrere kræfterne om koncernens mange andre restauranter, konferencesteder og kantiner, der ligger i Københavnsområdet.

Det nye team på Restaurant Næs vil fortsætte den aktuelle stil med basis i moderne dansk og fransk køkken, men vil også søge lidt tilbage til ’rødderne’ dvs. de principper som prægede restauranten i dens første år, hvor der var stor vægt på anvendelsen af lokale råvarer og et tæt samarbejde med fødevareproducenter på Røsnæs og omegn. 



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0