AnnonceLuk annonce
Lokalt kvalitetsmel lige til døren

01-08-2019

Peter Mejnertsen fra Mejnerts i den moderne mølle, hvor det økologiske mel males på stenkværne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mejnerts Mølle på Forsingevej leverer nu deres kvalitetsmel fragtfrit lige til døren hos forbrugerne. Ny moderne hjemmeside er klar til september. Der vil dog stadigvæk mulighed for selv at hente mel på møllen.

Mejnerts producerer og udvikler hver dag økologisk mel og kerner, der strutter af kvalitet og sundhed. Produkter der landet over anvendes til sundt og lækkert bagværk, og produkter som også sælges til private, bl.a. har Meny Kalundborg Mejnerts produkter på hylderne.

Hidtil har Mejnerts haft egen gårdbutik i forbindelse med møllen på Forsingevej, men den er nu blevet lukket ned og al handel foregår fremover via hjemmesiden www.mejnerts.dk

”Gårdbutikken er gået online,” fortæller Peter Mejnertsen fra Mejnerts Mølle, og fortsætter,

”Kunderne kan sagtens komme og hente mel på møllen som man plejer, varerne skal bare bestilles hjemmefra, så skal vi nok sørge for at de er klar til afhentning, og ellers sender vi fragtfrit lige til døren hos kunderne.”

Nyhed: Pizzablanding

Blandt nyhederne hos Mejnerts er en økologisk pizzablanding som bliver til en lækker pizzadej, og på hjemmesiden findes både opskrifter og videoklip, der viser og fortæller hvordan man får den lækreste hjemmelavede pizza, som kan bages enten i en ovn eller i en grill.

Videofilm viser tre forskellige versioner af pizzaen, en vegansk, en med skinke og en dessertpizza, sidstnævnte, hvor der blandes sukker og mandelessens i dejen. Dessertpizzaen pyntes med bl.a. mascarpone ost, marcipan, jordbær og chokolade – en moderne jordbærtærte.

Bageværksted

En anden nyhed hos Mejnerts, er et helt nyindrettet bageværksted, hvor alle har mulighed for at komme forbi og få et indblik i virksomheden Mejnerts, samt bage sit eget brød.

Både grupper og enkeltpersoner er velkommen. Inden længe vil datoer for arrangementer i bageværkstedet være at finde på hjemmesiden.

Ideen til at have sit eget bageværksted kommer efter flere års stor succes på Roskilde Dyrskue, hvor flere tusinde børn, unge og andre bageglade personer har prøvet at bage deres eget brød.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0