AnnonceLuk annonce
Lokalopgør i håndboldherrernes kvalrække

09-01-2019

Af Jens Nielsen

Lokalopgør i Hønghallen i morgen aften, hvor Løve Høng Håndbold tager imod HF Kalundborg i herrernes kvalifikationsrække.

Der er lagt op til en rigtig herredyst i morgen torsdag, hvor Løve Høng Håndbold på hjemmebane i Hønghallen, tager imod HF Kalundborg i herrernes kvalifikationsrække.

Der er nok ingen tvivl om at der bliver fart på, sidst de to hold mødte hinanden var i slutningen af november i Rørbyhallen hvor HF Kalundborg vandt 26-20, så mon ikke Løve-Høng håber på en sejr på hjemmebane, men måske det bliver svært.

HF Kalundborg er nemlig placeret i toppen af rækken, mens Løve-Høng lige nu er nr. 7, og Kalundborg vil helt sikkert kæmpe for sejren for at få point nok, til sidst på sæsonen at kæmpe om en oprykning.

Nykøbing F. Håndbold er nok løbet med sejren i rækken, men træner for HF Kalundborg, Hans Wartenberg, håber på sejr resten af sæsonen, så er oprykningen inden for rækkevidde.

”Kan vi det? Statistisk set er det muligt. Ikke direkte, så meget tror jeg ikke Nykøbing dummer sig i anden halvdel. Men med andenpladsen i gruppen skulle vi have en fair chance for at nå, med oprykningskampe til følge, hvis vi vinder hver gang, vi skal simpelthen hive 2 point hjem hver eneste gang, hvis vi vil drømme om oprykning” siger HF Kalundborg træneren forud for torsdagens kamp i Hønghallen.

Og Hans Wartenberg tror på en sejr i morgen aften.

”Vi skal minimere vores egne fejl, og forære så få nemme mål væk som muligt. Vi skal tvinge Høng til at slide for deres scoringer, kan vi det, så tror jeg på vi vinder.”

Torsdagens kamp i Hønghallen starter kl. 19.15 og lige efter herrernes kamp, møder kvinderne fra Løve-Høng Håndbold, Jernløse kl. 20.30, ligeledes i kvalifikationsrækken.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0