AnnonceLuk annonce
Lokale foreninger kan tjene penge på opsamling af affald

10-03-2021

Kalundborg Kommune deltager i Ren Natur 2021. Et frivilligheds- og sponsorkoncept som er rettet mod lokale foreninger, der ønsker at skabe et renere lokalmiljø og modtage 3000 kroner. 

Kalundborg Kommune deltager i Ren Natur 2021. Det betyder, at alle frivillige lokale foreninger af enhver slags er inviteret til at deltage i opsamling af affald på en rute i en lokal by eller natur. De deltagende foreninger modtager kr. 3000 fra de nationale sponsorer SPAR og McDonald, og de lokale sponsorer Danske Bank og WestWind. 

Sammen om et renere lokalmiljø 

De udvalgte ruter i Kalundborg Kommune er blevet udvalgt i fællesskab med borgerne gennem en kampagne, som har kørt på de sociale medier. Her har borgerne haft mulighed for at komme med forslag til hvilke ruter i kommunen, som har brug for en kærlighed hånd til opsamling af henkastet affald. Det har resultereret i otte Ren Natur ruter i Kalundborg Kommune. 

Kalundborg Kommune deltager i dette projekt, fordi kommunen ønsker at øge borgernes bevidsthed om henkastet affald for at skabe et renere lokalmiljø. Et rent lokalmiljø betyder mere glæde, tryghed og livskvalitet for den enkelte borger. 

Der tildeles ruter fra 1. april 2021 

Hvis de lokale foreninger skal være med, gøre en særlig indsats og hjælpe os med at skabe opmærksomhed og øge bevidstheden om henkastet affald hos den enkelte borger, så skal de tilmelde sig snart. Ren Natur går i gang med at tildele ruterne fra 1. april 2021. 

Tilmelding foregår via Ren Naturs hjemmeside: http://rennatur.org/til-kommuner/tilmeldte-kommuner/ 

Et frivilligheds- og sponsorkoncept 

Ren Natur er et frivilligheds- og sponsorkoncept udviklet under ledelse af Hold Danmark Rent sammen med 4 kommuner og med støtte fra McDonald’s som hovedsponsor. Formålet er at styrke bevidstheden hos danskerne om henkastet affald, og dette gøres ved at skabe lokale fællesskaber, hvor både kommune, virksomheder og borgere arbejder sammen om et endnu renere nærområde. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0