AnnonceLuk annonce
Lokal rideklub vinder Knæk Cancer konkurrence

24-10-2019

Her billedet som Rideklub Vestsjælland vandt med. Foto: Peter Bjørn Nielsen-Multidroner.dk

Af Jens Nielsen

En række flotte og kreative billeder, har deltaget i en konkurrence, arrangeret af TV2 Øst i forbindelse med Knæk Cancer ugen. Rideklub Vestsjælland har vundet konkurrencen.

Billedet af otte ryttere på deres heste, formet som en Knæk Cancer blomst, fik mere end 1.300 likes på to døgn på TV2 Øst Facebookside, og det gør Rideklub Vestsjælland til en sikker vinder af konkurrencen. 

Den lokale rideklub har 32 medlemmer og holder til på Solbjerggården ved Høng, hvor der både trænes og arrangeres ridestævner.

Det er den lokale dronefotograf, Peter Bjørn Nielsen, indehaver af Multidroner i Kalundborg, som har taget billedet af Knæk Cancer blomsten for Rideklub Vestsjælland.

Selvom det var lidt udfordrende at få alle hestene til at stå, som de skulle, så tog det ikke så lang tid at få taget vinderbilledet.

”Det er nogle gode ryttere og nogle gode heste, og de hørte gudskelov efter, så det tog faktisk ikke mere end et kvarters tid," fortæller formand for Rideklub Vestsjælland, Camilla Østerbye, til TV2 Øst

Rideklubben har samlet godt 30.000 kr. ind til Knæk Cancer

137 ryttere, og en lang række sponsorer, støttede først i oktober, op om Knæk Cancer, ved at deltage i et dressur stævnet på Solbjerggården ved Høng.

Målet med stævnet var at få samlet 10.000 kr. ind til det gode formål, men det er faktisk lykkedes at nå hele 30.200 kr, efter at både ryttere, forældre, såonsorer og gode venner af klubben har støttet op om det gode formål.

De indsamlede penge bliver doneret til Knæk Cancer, når det store indsamlingsshow ruller over skærmen lørdag på TV2.

Rideklub støtter Knæk Cancer med stort beløbFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0